שבת | 30.11.24

שעה פריטים
All day
 
11am
4pm
6pm
18:15
7pm
19:00
8pm
20:45
9pm
21:15
סגור
לתכנית החודשית

אוכלים עם העיניים - קולינריה בקולנוע

על גנטיקה, אבולוציה ושילוב חושים באוכל. וגם: המסעדה כמקדש, קונדיטוריה ואוכל רחוב.

 

6 מפגשים, אחת לחודש בימי שלישי, 18:00–21:00

מחיר: 525 ₪ / למנויים 470 ₪ > להרשמה>>>

כרטיס למפגש בודד: 95 ₪ / מנויים: 85 ₪

 

רוצים שנציג ייצור אתכם קשר טלפוני? השאירו פרטיכם כאן>>>

טל"ח

קורס

קיצור תולדות החומוס בטחינה

רונית ורד על המסע שהיא עורכת בשנים האחרונות בעקבות העבר וההווה של מנה שהפכה למאכל לאומי ולסמל של זהות מקומית. כרטיסים: 95 ₪ / מנויים 85 ₪

חומוס, הסרט

בימוי: אורן רוזנפלד
| 70 דקות

סרט אקלקטי ונוגע ללב על חומוס, מזון העל הטעים שמשתלט על העולם, ועל מתכונים סודיים, שיא עולם של גינס וכוחו של החומוס לאחד מוסלמים, נוצרים ויהודים. מעבר לקסם ולתחרות, ומעל אפילו למחלוקות הדתיות והפוליטיות, "חומוס!" מציג את הסיפורים האישיים של הנשים והגברים המרתקים שפשוט אוהבים חומוס.

קורס
שלישי 10.12.24 10.12.24
18:00
18:00
סינמטק 4
סינמטק 4
2024-12-10 18:00:00 2024-12-10 21:00:00 Asia/Jerusalem מה טעים לנו? שיחה על גנטיקה, אבולוציה ושילוב חושים <p>מרצים: פרופ' מאשה ניב והשף אבנר ניב</p><p><span>כרטיסים: 95 ₪ / מנויים 85 ₪</span></p> Cinematheque Jerusalem Cinematheque

מה טעים לנו? שיחה על גנטיקה, אבולוציה ושילוב חושים

מרצים: פרופ' מאשה ניב והשף אבנר ניב. כרטיסים: 95 ₪ / מנויים 85 ₪

טאמפופו

בימוי: יוזו איטאמי
| 114 דקות

בסרטו השני מעמיד יוזו איטאמי במערומיה את יפן המודרנית. נהג משאית וחברו הטוב, חובבים נלהבים של מאכלי איטריות, נחלצים לעזרתה של בעלת מסעדה אלמנה ומתכוונים להפוך את העסק שלה למסעדת האיטריות הפופולרית ביותר בטוקיו. במהלך הרפתקאותיהם פוגשים השניים בשורה ארוכה של גיבורי משנה.

קורס
שלישי 14.01.25 14.01.25
18:00
18:00
סינמטק 2
סינמטק 2
2025-01-14 18:00:00 2025-01-14 21:00:00 Asia/Jerusalem להגשים חלום אחד בכל פעם <p>על הדרך שעשיתי, וזו שאני עדיין עושה</p><p>מרצה: אלון שבו</p><p>כרטיסים: 95 ₪ / מנויים 85 ₪</p> Cinematheque Jerusalem Cinematheque

להגשים חלום אחד בכל פעם

מרצה: אלון שבו. כרטיסים: 95 ₪ / מנויים 85 ₪

חלומות מסוכר

בימוי: סבסטיאן טולאר
| 110 דקות

מאז שהיה ילד קטן, יזיד חלם להיות קונדיטור – חלום שנראה בלתי אפשרי בשביל בן מהגרים. חמוש בנחישות, כשרון וכריזמה, הוא נחוש להצליח בעולם האליטיסטי של הבישול והקונדיטוריה בצרפת. סיפור מתוק, מיוחד, מרגש ומלא השראה על אומץ, על כשרון, ועל גורל...

קורס
שלישי 11.02.25 11.02.25
18:00
18:00
סינמטק 2
סינמטק 2
2025-02-11 18:00:00 2025-02-11 21:00:00 Asia/Jerusalem המסעדה הראשונה בעולם וסיפור האהבה בין ארוחות גורמה וקולנוע <p>מרצה: רחל אסתרקין</p><p>כרטיסים: 95 ₪ / מנויים 85 ₪</p> Cinematheque Jerusalem Cinematheque

המסעדה הראשונה בעולם וסיפור האהבה בין ארוחות גורמה וקולנוע

מרצה: רחל אסתרקין. כרטיסים: 95 ₪ / מנויים 85 ₪

דלישס

בימוי: אריק בנארד
| 110 דקות

ערב המהפכה הצרפתית מפוטר שף צרפתי גאוותן ממשרתו באחוזת אצילים. הוא חוזר אל המסבאה המשפחתית ובעזרתה של צעירה מסתורית מוצא טעם מחדש לבשל ועל הדרך ממציא מוסד חדש: המסעדה.

קורס
שלישי 11.03.25 11.03.25
18:00
18:00
סינמטק 2
סינמטק 2
2025-03-11 18:00:00 2025-03-11 21:00:00 Asia/Jerusalem הולדת הגסטרונומיה וארוחות שחורות <p>מרצה: רונית ורד</p><p>כרטיסים: 95 ₪ / מנויים 85 ₪</p> Cinematheque Jerusalem Cinematheque

הולדת הגסטרונומיה וארוחות שחורות

מרצה: רונית ורד. כרטיסים: 95 ₪ / מנויים 85 ₪

הקדירה

בימוי: טראן אן הונג
| 134 דקות

דודין בעל אחוזה ושף רב כשרון עומל יחד עם הטבחית שלו אז'ני על ארוחה לחבריו. בחצי השעה הראשונה יש רק תיאור יפה, מרגש ונוגע ללב של בישול. מכאן אנו ממשיכים לגלות את מערכת היחסים בין השניים. דרך מבט אימפרסיוניסטי על החומרי והמעשי, טראן אן-הונג מבטא משהו על חשיבותה של תרבות ועל תפקידה המרכזי, המחייה, עבורנו.

קורס
שלישי 08.04.25 08.04.25
18:00
18:00
סינמטק 2
סינמטק 2
2025-04-08 18:00:00 2025-04-08 21:00:00 Asia/Jerusalem קולינריה בניחוח אסייתי <p>על הייחוד של הקולינריה האסייתית ואוכל רחוב</p><p>מרצה: רון פוגל</p><p>כרטיסים: 95 ₪ / מנויים 85 ₪</p> Cinematheque Jerusalem Cinematheque

קולינריה בניחוח אסייתי

מרצה: רון פוגל. כרטיסים: 95 ₪ / מנויים 85 ₪

זהות זרה

בימוי: קיי ציקאורה
| 116 דקות

צ’אן ליאנג עוזב את ביתו ואת משפחתו בסין בכדי לחפש חיים טובים יותר ביפן. תחת זהות בדויה, הוא מגיע לראיון עבודה במסעדה משפחתית קטנה, המתמחה בבישול אטריות סובה יפניות מסורתיות. בלי טריקים, עם הרבה כבוד למסורת – בעיקר זו הקולינרית – התוצאה מצליחה לעורר את התאבון ואת הלב.